Hoe boek ik een reis?

U vindt de basisprijzen van de reis in de prijskalender op de website, tab Prijzen & Boeken.

Reisgezelschap staat standaard ingesteld op 2 personen, u kunt eenvoudig reizigers toevoegen (op de + klikken) of weghalen (prullenbak aanklikken achter Reiziger 2) en past u hier de leeftijdscategorie aan indien nodig.

In de kalender zoekt u met de pijltjes de gewenste vertrekdatum en klik dan onder de datum op de prijs voor de gewenste combinatie treinklasse en kamertype. Rechts op de pagina verschijnt vervolgens de prijsberekening. Door op de groene knop “Boek deze reis” te klikken komt u op de pagina waar u preferenties en extra’s kunt selecteren en verlengingsnachten kunt boeken door per plaats het getal van de standaardovernachtingen desgewenst te veranderen. De totale reissom onderaan de pagina verandert gelijk mee. Wilt u de reis boeken, volg dan de verdere stappen in het boekingsproces.

Dit antwoord is alleen van toepassing op onze "Treinrondreizen" (niet op losse tickets, passen, stedentrips en overige)

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op