Wat zijn de annuleringsvoorwaarden van mijn stedentrip boeking?

Tijdens de boeking kunt u de annuleringsvoorwaarden van de treintickets vinden onder de link "voorwaarden". Deze staan zowel in het resultatenscherm als in de winkelmand bij het afrekenen en in de mijn account na boeking. 

Hierin staan de exacte voorwaarden van de betreffende vervoerder, bijvoorbeeld van Deutsche Bahn, NS, Eurostar of ÖBB. Ook staan de annuleringsvoorwaarden van het betreffende hotel los vermeld. 

De afzonderlijke voorwaarden van de vervoerder(s) en afzonderlijke voorwaarden van het hotel zijn van toepassing bij een annulering van een stedentrip (en niet bijvoorbeeld de ANVR voorwaarden) 

Na boeking: de annuleringsvoorwaarden van uw stedentrip staan in uw account. Voor de treintickets en het hotel zijn verschillende annuleringsvoorwaarden van toepassingen, deze staan voor de treinmaatschappij(en) en hotel apart vermeld. 

Als u de boeking wilt annuleren stuur dan een mail naar info@treinreiswinkel.nl. Vermeld daarbij dat de annuleringsvoorwaarden zoals in uw account akkoord zijn. 

De verwerking van een annulering duurt 1 werkdag. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op